JOM SINGGAH SINI...

6.6.11

GULA STEVIA untuk masakan dan minuman 600gm






GULA STEVIA

BERAT : 600gm
HARGA : RM39.90

STOK TERHAD!!!!!

Khasiatnya boleh baca disini...boleh diguna untuk masakan dan minuman....hanya guna dalam kuantiti yang sedikit...sebab gula ni AMAT...AMAT ..amat manis...

4 comments:

Anonymous said...

salam.nak tahu kalau guna gula stevia dalam masakan.macam mana nak tahu ratio nye dengan gula biasa? sebab 300 kali ganda manis.so kena bahagi 300 untuk tahu nilai gula stevia?contoh guna 300 g gula biasa..bila guna gula stevia just guna 1 g je ke?

sharifah munirah said...

Ada lagi tak?

Taufik Idris said...

salam
saya nak tahu betul atau tidak gula nie stevia. sbb saya pernah beli brand lain dan compare dgn yang ini macam gula halus ajer..... saya terpaksa letak 3 sudu kecil untuk kopi saya..... macam mana boleh berlaku.

Anonymous said...

Lain macam stevia ni mcm campuran gula halus. Hrg stevia 100% tak boleh jadi sebegini murah sebab sy tahu hrg stevia. Bila lihat hrg tak begini murah dan bentuk fizikal stevia ni.,.rasa ragu2 lah kan.

Followers

INFO

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Make Your Own Gifts Here?
UPDATED...SALE!! SALE!!! NEW ITEM!!! PRE ORDER HANDMADE BROOCH FROM SABAH ...CLICK HERE

BELIAN 10 ITEM (shawl & pashmina sahaja) KEATAS BOLEH MENDAPAT HARGA BORONG YA DEAR..

BUY 3-5 ITEMS = GET FREE GIFT FROM US

BUY 6-9 ITEMS= GET FREE POSTAGE FROM US (kecuali produk stevia)

BUY 10 ITEM & ABOVE= GET WHOLESALE PRICE (kecuali produk stevia)

10 % DISKAUN- tuk spe yg jdi follower

15% DISKAUN-tuk regular/repeat customer...

REDEEM POINT

RM 2.00= 1 POINT...

JADI MARI KUMPUL POINT & DPT HADIAH YG MNARIK...

50 POINTS= HADIAH MISTERI

100 POINTS= PERCUMA 1 SHAWL + FREE GIFT

SILA CUCI MATA SAMPAI HABIS YE...UTK MEMUDAHKAN PELANGGAN...SILA KLIK ITEM DI BAHAGIAN LABEL DI BAWAH...MEKACIH...

ZU TELAH BUKA BLOG YANG KEDUA...SILA KUNJUNGI UNTUK LIHAT PELBAGAI KAD BUATAN SENDIRI (HANDMADE CARD)...UTK PELBAGAI EVENT...KLIK SINI

counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews